Smithilseweg - Header foto Duurzaam wonen

Een nieuwbouwwoning
is duurzaam, gasloos
en EPC onder de 0,4

“Een nieuwbouwwoning is duurzaam, u heeft keuzevrijheid in afwerking, is onderhoudsarm, is beter geïsoleerd en u heeft garantie op de woning!”

Een nieuw huis is volgens de laatste maatstaven en technieken gebouwd, waardoor de isolatie beter is en uw stookkosten lager zullen zijn dan bij een huis van 10 jaar of ouder. Daarbij is een nieuw huis vaak comfortabeler, zeker bij deze woningen omdat u geniet van vloerverwarming en uitstekende isolatie. Ook vanuit financieel oogpunt is een nieuwbouwhuis aantrekkelijk. Zo betaalt u geen overdrachtskosten, makelaarskosten en taxatiekosten. Daarbij neemt een nieuwbouwhuis sneller in waarde toe dan een bestaande woning.

Tevens zijn deze woningen gasloos en hebben een EPC onder de 0,4. En wat ook erg fijn is…. u creëert een woning dat volledig past bij uw leefstijl. U bent de eerste bewoner en richt de woning dus helemaal in zoals u dat wilt. De keuken, badkamer, wanden, vloeren of misschien nog persoonlijke aanpassingen in huis? Wij denken graag met u mee. Kortom een nieuwbouwwoning is duurzaam, u heeft keuzevrijheid in afwerking, is onderhoudsarm, is beter geïsoleerd en u heeft garantie op de woning!

Interesse

Wil je op de hoogte blijven van het project?
Schrijf je dan in en ontvang onze nieuwsbrief.

Schrijf je in