Smithilseweg - Header foto Nieuws

Nieuwsberichten

De levensloopbestendige woning direct in een senioren laten uitvoeren

Uiteraard is dit mogelijk, u slaapt dan direct op de begane grond met badkamer en-suite, de wasmachine en
wasdroger aansluiting komen eveneens op de begane grond. De 1ste verdieping kunt u gebruiken als hobbykamer
of plek voor logees .

Indien u voor bovengenoemde aanpassing gaat, kost deze woning € 380.000,-- von. U beschikt dan over een
multifunctionele woning.

Wenst u het anders? Ook dat is mogelijk. Bespreek het met Thekla bel 06 53506497

Verkoop Smithilseweg een groot succes!

Inmiddels is 70% van de woningen verkocht onder voorbehoud van financiering.
Alleen bouwnummer 7 en 9 zijn nog beschikbaar. Dit zijn de levensloopbestendige woningen.
Pak deze laatste kans snel!

In deze zomer beginnen we met sloopwerkzaamheden, zodat we begin 2021 kunnen starten met de bouw.
Dit betekent dat eind 2021 de woningen opgeleverd worden!

Het is alweer even geleden

dat u iets van mij heeft gehoord. De afgelopen weken was ik druk met de kopers van dit gave plan. Want hoe leuk is het om aan de rand van het dorp te wonen? Ik krijg daar enorm leuke reacties op. In de trend van: ‘Het is al jaren een zoektocht om op een mooie plek een fijn huis te vinden, energiezuinig, landelijk, dicht bij voorzieningen en dan ook nog helemaal naar eigen wens in te richten.’

De kinderen wandelen zo naar de dorpsschool en wil je zelf veel vrijheid en gezelligheid ervaren, dan is de Smithilseweg zeker wat voor je! 

Tijden het schrijven van deze nieuwsbrief zijn er slechts 2 woningen beschikbaar: De bouwnummers 7 en 8. Dat zijn de levensloopbestendige woningen, eveneens met een royale tuin op het zuidwesten. Slapen is mogelijk op de begane grond. Maar heb je de ruimte niet nodig? Dan creëer je in deze woning een supergave keuken met groot kookeiland.

Ontworpen om nu of in de toekomst op de begane grond te gaan slapen, maar zeker ook zéér bruikbaar voor een (jong) gezin. Doordat de woning multifunctioneel is, betreft het een aantrekkelijke investering voor nu en in de toekomst. Wil je nu lekker wonen met je jonge gezin en straks doorstromen? Voor dit soort woningen is natuurlijk snel een kandidaat gevonden!

Bouwnummer 2, dat is een 2^1 kap woning, die staat sinds vanmorgen onder optie, as woensdag weet ik of dat doorgaat ja of nee!

Deze woning heeft een ruim woonoppervlakte en de mogelijkheid van uitbouw aan de achtergevel. Dit kan met 1,20 of met 2,40 meter. Daarnaast worden er ook losse garageboxen verkocht. Deze zijn er al vanaf € 15.000,--.

Uniek aan de plek is de vrijheid en wat te denken van de gezellige vestingstadjes in de buurt: Hellevoetsluis of Brielle. Lekker uitwaaien op het Haringvliet met je zeilboot? Of gewoon heerlijk relaxen aan het strand? Hier wil je nooit meer weg.

Bel je me om daar eens over van gedachten te wisselen? Ik zie uit naar onze kennismaking.

Met vriendelijke groeten,
Thekla Trouw
Vastgoedprofessional

Wilt u een levensloopbestendige woning

Al wat langer zoekt u een plek waar u zorgeloos ouder kunt worden; de tuin wilt u niet loslaten; of misschien bent u geen appartementen-‘mens’?

Aan de Smithilseweg in Nieuwenhoorn (gemeente Hellevoetsluis) is dit mogelijk. Wij maken hier maar liefst 4 mooie, levensloopbestendige woningen, waarbij u ervoor kunt kiezen om gelijkvloers te gaan wonen.

Wilt u voorlopig toch liever op de eerste verdieping slapen? Zodat u bijvoorbeeld extra (werk)ruimte heeft op de begane grond? En daar wel een voorbereiding treffen voor een badkamer in de toekomst? Dat is zeker mogelijk!

Parkeren doet u direct voor de deur. Daar komen voldoende parkeerplekken zodat u met de boodschappen zo de woning binnenstapt. Heeft u behoefte aan een garagebox achter de woning? Ook dat is mogelijk: er is een aantal garageboxen beschikbaar waar de auto in gestald kan worden. Als u deze ruimte als hobbyplek of opslagruimte wilt gebruiken, kan dat ook. Geef dit dan alstublieft wel alvast aan op het inschrijfformulier.

Een royale twee-onder-één kap?  

Wij realiseren ook 6 twee-onder-één-kap-woningen. Met grote tuinen op ruime percelen van circa 400 m². Wilt u zelf een buitenverblijf realiseren in de tuin om tot in de late avond aan een lange tafel met vrienden te genieten?

Of wit u liever een aparte garagebox achter de woning erbij kopen om aan uw hobby te werken? Hoe gaaf is dat: je eigen plek zonder gestoord te worden door anderen? Uiteraard is het ook mogelijk om een garage op uw eigen perceel te (laten? bouwen. 

Er is veel mogelijk aan de Smithilseweg!

Samenvattend: buiten wonen, niet ver weg van de gezellige binnenstadjes van Brielle en Hellevoetsluis en in no time zit je aan het strand. Ook je kinderen kunnen voorlopig lekker naar de dorpsschool. Worden ze ouder, dan zijn Brielle en Hellevoetsluis echt om de hoek.

Het verkoopproces: 

Wilt u in aanmerking komen voor een woning? Stuur dan vóór 17 april 2020 het aanvraagformulier dat ik bijsluit  aan mij terug.

Onder de knop ‘downloads’ https://smithilseweg.nl/  staan de volgende verkoopstukken voor u klaar:

  • de tekeningen, de prijzen en de situatie van de losse garageboxen 
  • de afwerkstaat, meerwerkprijzen, impressies van de badkamer
  • de overige informatie over uw woning, treft u aan op de website.

Na ontvangst van de inschrijfformulieren, kom ik er bij u op terug. Uiteraard krijgt u tijdens ons gesprek de officiële tekeningen en neem ik u mee in alle (financiële) gevolgen van uw aanschaf. Dit gesprek doen we op een plek die u het meeste aanspreekt. Het kan bij mij op kantoor, bij u thuis of via Skype. Ik help u daarbij en geloof me: hoewel dit mogelijk een beetje afstandelijk is, maken we er samen een mooi proces van.  

De start bouw is begin 2021, zodat u eind 2021 uw woning kan betrekken.

Ongetwijfeld heeft u nog vragen of opmerkingen… Schroom niet om mij te bellen. Graag help ik u bij het samenstellen van uw droomwoning.

Fijne Paasdagen en ik hoop tot snel! 

Met vriendelijke groeten,

Thekla Trouw

Vastgoedprofessional

Interesse

Wil je op de hoogte blijven van het project?
Schrijf je dan in en ontvang onze nieuwsbrief.

Schrijf je in