Wilt u een levensloopbestendige woning

Al wat langer zoekt u een plek waar u zorgeloos ouder kunt worden; de tuin wilt u niet loslaten; of misschien bent u geen appartementen-‘mens’?

Aan de Smithilseweg in Nieuwenhoorn (gemeente Hellevoetsluis) is dit mogelijk. Wij maken hier maar liefst 4 mooie, levensloopbestendige woningen, waarbij u ervoor kunt kiezen om gelijkvloers te gaan wonen.

Wilt u voorlopig toch liever op de eerste verdieping slapen? Zodat u bijvoorbeeld extra (werk)ruimte heeft op de begane grond? En daar wel een voorbereiding treffen voor een badkamer in de toekomst? Dat is zeker mogelijk!

Parkeren doet u direct voor de deur. Daar komen voldoende parkeerplekken zodat u met de boodschappen zo de woning binnenstapt. Heeft u behoefte aan een garagebox achter de woning? Ook dat is mogelijk: er is een aantal garageboxen beschikbaar waar de auto in gestald kan worden. Als u deze ruimte als hobbyplek of opslagruimte wilt gebruiken, kan dat ook. Geef dit dan alstublieft wel alvast aan op het inschrijfformulier.

Een royale twee-onder-één kap?  

Wij realiseren ook 6 twee-onder-één-kap-woningen. Met grote tuinen op ruime percelen van circa 400 m². Wilt u zelf een buitenverblijf realiseren in de tuin om tot in de late avond aan een lange tafel met vrienden te genieten?

Of wit u liever een aparte garagebox achter de woning erbij kopen om aan uw hobby te werken? Hoe gaaf is dat: je eigen plek zonder gestoord te worden door anderen? Uiteraard is het ook mogelijk om een garage op uw eigen perceel te (laten? bouwen. 

Er is veel mogelijk aan de Smithilseweg!

Samenvattend: buiten wonen, niet ver weg van de gezellige binnenstadjes van Brielle en Hellevoetsluis en in no time zit je aan het strand. Ook je kinderen kunnen voorlopig lekker naar de dorpsschool. Worden ze ouder, dan zijn Brielle en Hellevoetsluis echt om de hoek.

Het verkoopproces: 

Wilt u in aanmerking komen voor een woning? Stuur dan vóór 17 april 2020 het aanvraagformulier dat ik bijsluit  aan mij terug.

Onder de knop ‘downloads’ https://smithilseweg.nl/  staan de volgende verkoopstukken voor u klaar:

  • de tekeningen, de prijzen en de situatie van de losse garageboxen 
  • de afwerkstaat, meerwerkprijzen, impressies van de badkamer
  • de overige informatie over uw woning, treft u aan op de website.

Na ontvangst van de inschrijfformulieren, kom ik er bij u op terug. Uiteraard krijgt u tijdens ons gesprek de officiële tekeningen en neem ik u mee in alle (financiële) gevolgen van uw aanschaf. Dit gesprek doen we op een plek die u het meeste aanspreekt. Het kan bij mij op kantoor, bij u thuis of via Skype. Ik help u daarbij en geloof me: hoewel dit mogelijk een beetje afstandelijk is, maken we er samen een mooi proces van.  

De start bouw is begin 2021, zodat u eind 2021 uw woning kan betrekken.

Ongetwijfeld heeft u nog vragen of opmerkingen… Schroom niet om mij te bellen. Graag help ik u bij het samenstellen van uw droomwoning.

Fijne Paasdagen en ik hoop tot snel! 

Met vriendelijke groeten,

Thekla Trouw

Vastgoedprofessional