Het is alweer even geleden

dat u iets van mij heeft gehoord. De afgelopen weken was ik druk met de kopers van dit gave plan. Want hoe leuk is het om aan de rand van het dorp te wonen? Ik krijg daar enorm leuke reacties op. In de trend van: ‘Het is al jaren een zoektocht om op een mooie plek een fijn huis te vinden, energiezuinig, landelijk, dicht bij voorzieningen en dan ook nog helemaal naar eigen wens in te richten.’

De kinderen wandelen zo naar de dorpsschool en wil je zelf veel vrijheid en gezelligheid ervaren, dan is de Smithilseweg zeker wat voor je! 

Tijden het schrijven van deze nieuwsbrief zijn er slechts 2 woningen beschikbaar: De bouwnummers 7 en 8. Dat zijn de levensloopbestendige woningen, eveneens met een royale tuin op het zuidwesten. Slapen is mogelijk op de begane grond. Maar heb je de ruimte niet nodig? Dan creëer je in deze woning een supergave keuken met groot kookeiland.

Ontworpen om nu of in de toekomst op de begane grond te gaan slapen, maar zeker ook zéér bruikbaar voor een (jong) gezin. Doordat de woning multifunctioneel is, betreft het een aantrekkelijke investering voor nu en in de toekomst. Wil je nu lekker wonen met je jonge gezin en straks doorstromen? Voor dit soort woningen is natuurlijk snel een kandidaat gevonden!

Bouwnummer 2, dat is een 2^1 kap woning, die staat sinds vanmorgen onder optie, as woensdag weet ik of dat doorgaat ja of nee!

Deze woning heeft een ruim woonoppervlakte en de mogelijkheid van uitbouw aan de achtergevel. Dit kan met 1,20 of met 2,40 meter. Daarnaast worden er ook losse garageboxen verkocht. Deze zijn er al vanaf € 15.000,--.

Uniek aan de plek is de vrijheid en wat te denken van de gezellige vestingstadjes in de buurt: Hellevoetsluis of Brielle. Lekker uitwaaien op het Haringvliet met je zeilboot? Of gewoon heerlijk relaxen aan het strand? Hier wil je nooit meer weg.

Bel je me om daar eens over van gedachten te wisselen? Ik zie uit naar onze kennismaking.

Met vriendelijke groeten,
Thekla Trouw
Vastgoedprofessional